Încă un bebeluş născut prin programul FIV. Anunţul Gabrielei Firea: Numărul copiilor a ajuns la 241

Gabriela Firea anunţă că s-a născut încă un copil prin programul FIV pentru cuplurile infertile, numărul bebeluşilor ajungând la 241. Primarul Capitalei spune că proiectul va continua, în ciuda bugetului de austeritate alocat de Guvern.

623 afișări
Imaginea articolului Încă un bebeluş născut prin programul FIV. Anunţul Gabrielei Firea: Numărul copiilor a ajuns la 241

Încă un copil născut prin programul FIV. Anunţul Gabrielei Firea: anunţă că s-a născut încă un copil prin programul FIV. Numărul a ajuns la 241

„I’m happy! Va anunt ca s-a nascut al 241-lea copil prin programul “O şansă pentru cuplurile infertile”, prin care se primesc 3000 de euro din partea Primariei Capitalei, pentru decontarea procedurii FIV. Dintre acestia, 68 sunt gemeni. In acest moment, alte 147 de mame asteapta sa nasca. In ciuda bugetului de austeritate alocat de guvern, voi face tot ce imi sta in putere, ca primar general, pentru ca acest program atat de necesar sa continue”, a scris primarul Capitalei pe Facebook.

Potrivit Gabrielei Firea, programul se derulează de un an şi jumătate.

Pentru efectuarea procedurii de fertilizarea in vitro, fiecare cuplu a primit un voucher în valoare de 13.800 lei, suma totală, alocată de Primăria Capitalei, fiind de 13.000.000 de lei, adică 2,7 milioane de euro, până în prezent.

Proiectul „O Şansă pentru Cuplurile infertile - FIV 2” se va desfăşura până în decembrie 2020. 2000 de cupluri vor putea să se înscrie în proiectul FIV2, iar Primăria Capitalei va aloca 27.796.112,00 lei, adică 5,8 milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici