Încă un cadru medical a murit din cauza Covid-19 în România. O infirmieră de 56 de ani este decesul cu numărul 470

  • Încă nouă români au murit din cauza coronavirusului, potrivit anunţului de luni seara, a Grupului de Comunicare Strategică (GCS)
  • Între persoanele decedate este şi o infirmieră
  • Cadrul medical era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Arad
5141 afișări
Imaginea articolului Încă un cadru medical a murit din cauza Covid-19 în România. O infirmieră de 56 de ani este decesul cu numărul 470

Încă un cadru medical a murit din cauza Covid-19 în România

Femeia avea 56 de ani şi era din judeţul Arad. A fost internată la data de 29 martie la secţia boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Arad, fiind transferată la secţia de terapie intensivă în data de 19 aprilie.

Infirmiera a fost confirmată cu noul coronavirus la data internării în spital, aceasta având contact cu alte cazuri confirmate. 

Potrivit CGS, cadrul medical a murit duminică. Totodată, femeia suferea şi de diabet zaharat tip II.

Acesta este decesul cu numărul 470 din cauza Covid-19 în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici