Încă un „caz Săpoca”. Un pacient drogat, internat la Spitalul Judeţean din Focşani, a atacat mai multe cadre medicale: Asistent internat şi un altul cu mandibula ruptă

Un pacient care a consumat droguri a bătut mai multe cadre medicale de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Focşani. Se pare că bărbatul a devenit violent după internare şi a sărit la bătaie, fiind imobilizat cu greu.

1011 afișări
Imaginea articolului Încă un „caz Săpoca”. Un pacient drogat, internat la Spitalul Judeţean din Focşani, a atacat mai multe cadre medicale: Asistent internat şi un altul cu mandibula ruptă

Sursa FOTO: Captură Google Maps

Un asistent medical este internat şi altul are mandibula ruptă, după ce un pacient drogat a atacat cadrele medicale de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Focşani. Agresorul a fost eliberat recent din închisoare, unde a stat pentru trafic de droguri şi viol. 

Incidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Vrancea.

Agresorul, un bărbat de 30 de ani, a atacat personalul medical, reuşind să rănească două persoane înainte să fie imobilizat. Se pare că ieşirea violentă a fost provocată de consumul de droguri, probabil marijuana şi canabis.

Cei doi asistenţi medicali atacaţi de pacientul agresiv au suferit traumatisme craniene, iar unul dintre ei a rămas internat în spital. În timpul scandalului, victimele au fost lovite de agresor, iar o persoană a rămas inconştientă pentru o scurtă perioadă de timp.

„Ambii asistenţi medicali au fost loviţi în zona capului, au traumatisme craniene. Unul a rămas internat în spital, celălalt are mandibula ruptă. În timpul incidentului, un asistent medical a fost inconştient o scurtă perioadă de timp din cauza loviturilor primite. Pacientul agresiv s-a urcat pe paturi, a lovit cu pumnii, a aruncat cu obiecte. Sunt şi pagube materiale, dar mai importantă este starea de sănătatea colegilor noştri”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Vrancea, Alina Cosma.

Poliţiştii au fost anunţaţi în jurul orei 03.00 că un pacient se manifesta violent şi a lovit două persoane. Apelul de urgenţă a fost făcut de angajaţii Secţiei de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă „Sf. Pantelimon" Focşani. Poliţiştii au intervenit imediat la faţa locului, iar agresorul s-a ales cu dosar penal.

„A fost necesară imobilizarea şi încătuşarea bărbatului, poliţiştii beneficiind de sprijinul de specialitate al unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea. În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Surse apropiate anchetei spun că agresorul fusese eliberat din închisoare în urmă cu patru luni, după ispăşirea unei pedepse de şapte ani pentru trafic de droguri şi viol.

Potrivit surselor, pacientul a fost internat în jurul orei 1.00, având o intoxicaţie cu substanţe interzise, probabil marijuana şi canabis.

Taguri:
pacient,
atac,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici