Încă un mort în urma accidentului de pe Magheru - VIDEO

Încă o persoană implicată în accidentul de joi seară de pe Bulevardul Magheru din Capitală a murit, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, care a precizat că alte două persoane sunt rănite grav, una fiind în comă.

342 afișări
Imaginea articolului Încă un mort în urma accidentului de pe Magheru - VIDEO

Încă un mort în urma accidentului de pe Magheru (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Vă pot confirma că accidentul s-a soldat cu doi morţi. Este vorba despre două persoane, conducătorul Loganului şi femeia care circula pe trotuar", a declarat Ciocan.

Ciocan a mai spus că alte două persoane sunt rănite grav.

"Este vorba despre un bătrân şi încă un bărbat care se afla şi el pe trotuar. Persoana aceasta este în comă şi nu i se cunoaşte identitatea", a mai spus Ciocan.

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru din Sectorul 1 al Capitalei.

Video stirileprotv.ro

Şoferul maşinii a murit pe loc, iar celelalte persoane care se aflau în maşină au fost rănite.

În afară de aceştia, au fost rănite alte două persoane care circulau pe trotuar, fiind duse în stare gravă la Spitalul Floreasca.

Cele trei persoane aflate în autoturism, printre care şi un adolescent, au leziuni uşoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici