Încă un oraş din România pune la dispoziţia oamenilor lavoare mobile

  • Zece lavoare mobile cu apă, săpun şi şerveţele au fost amplasate în zonele aglomerate din Constanţa
  • Noua măsură de protecţie împotriva coronavirus le dă posibilitatea oamenilor să se spele mai des pe mâini, chiar dacă se află în oraş
  • Lavoarele dispun de un rezervor de 100 de litri de apă şi sunt dotate cu un dispenser de săpun şi unul de şerveţele
678 afișări
Imaginea articolului Încă un oraş din România pune la dispoziţia oamenilor lavoare mobile

Încă un oraş din România pune la dispoziţia oamenilor lavoare mobile

„Trebuie precizat că nu există niciun contact direct al mâinilor cu aceste dispozitive. Pentru săpunul lichid se poate apăsa cu cotul, iar pentru apă se va apăsa cu piciorul o pedală”, au transmis, marţi, reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Lavoarele dispun de un rezervor de 100 de litri de apă şi sunt dotate cu un dispenser de săpun şi unul de şerveţele. Dispozitivele vor fi alimentate cu apă, săpun şi şerveţele ori de câte ori va fi nevoie.

„Dacă este absolut necesar să ieşiţi din case în această perioadă, vă recomandăm să folosiţi cu încredere lavoarele. Respectarea unei igiene riguroase a mâinilor, prin spălare cu apă şi săpun este esenţială în lupta cu noul coronavirus”, este apelul Primăriei către constănţeni.

Lavoarele au fost puse la dispoziţie, gratuit, de o societate comercială.

Primul oraş din România care a amplasat lavoare mobile pe străzi a fost Buzăul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici