Încă un oraş-municipiu din România intră în scenariul roşu. Rata de incidenţă COVID a urcat la 3,05

Oraşul Sibiu intră miercuri în scenariul roşu, după ce rata de incidenţă COVID a urcat la 3,05, potrivit datelor publicate de Prefectură. Bucureştiul este în secnariul roşu, iar Timişoara se află în carantină.

7124 afișări
Imaginea articolului Încă un oraş-municipiu din România intră în scenariul roşu. Rata de incidenţă COVID a urcat la 3,05

În oraşul Sibiu, rata de infectare a crescut miercuri la 3,05, în timp ce marţi era de 2,97 la mia de locuitori.

Potrivit bilanţului Covid de miercuri, judeţul Sibiu are aproape 100 de cazuri noi, iar pe judeţ rata de infectare este de 1,92 la mie.

Comitetul Judeţean este aşteptat să se întrunească la 14.30.

Potrivit reglementărilor, la rata de incidenţă peste 3 la mie se închid restaurantele la interior, cinematografele, teatrele, sălile de jocuri de noroc.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, miercuri, o hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, care modifică şi intervalul orar al deplasării pe timp de noapte. Se propune şi limitarea accesului turiştilor la cazare în staţiuniile unde se practică schiul.

Capitala a intrat de luni, 8 martie, în scenariul roşu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici