Încă un spital din România va beneficia de un heliport modern. Bugetul depăşeşte 13 milioane de lei

Consiliul Judeţean Bacău anunţă construirea unui heliport pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă. Bugetul depăşeşte 13 milioane de lei.

1689 afișări
Imaginea articolului Încă un spital din România va beneficia de un heliport modern. Bugetul depăşeşte 13 milioane de lei

Sursa: Facebook

Potrivit unui anunţ făcut de Consiliul Judeţean Bacău, sâmbătă a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru heliportul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

„Pacienţii S.J.U. dar şi ai altor spitale din regiune vor beneficia de serviciu de transport aerian cu elicoptere SMURD iar infrastructura spitalicească de urgenţă va fi reabilitată, modernizată şi dotată la standarde europene”, anunţă CJ Bacău.

Proiectul de modernizare şi dotare a UPU şi construirea heliportului este finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional, bugetul total depăşind 13 milioane de lei, din care 4,7 milioane de lei este suma asigurată de Uniunea Europeană, 1,9 milioane de lei din bugetul naţional şi 6,7 milioane de lei reprezintă contribuţia SJU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici