Incendiu de mari proporţii pe un feribot aflat lângă Corfu. La bord se aflau 288 de persoane, printre care şi români

  • Un incendiu a izbucnit vineri la bordul unui feribot aflat lângă Corfu.
  • La bord se aflau 288 de persoane, iar turiştii au fost evacuaţi în bărcile de salvare.
  • Se pare că la bord se aflau şi mai mulţi români.
892 afișări
Imaginea articolului Incendiu de mari proporţii pe un feribot aflat lângă Corfu. La bord se aflau 288 de persoane, printre care şi români

Incendiu de mari proporţii pe un feribot aflat lângă Corfu. La bord se aflau 288 de persoane, printre care şi români

Feribotul Euroferry Olympia, aflat sub steag italian, avea la bord 237 de pasageri şi 51 de membri ai echipajului, a anunţat poliţia portuară din Grecia, potrivit Euronews.

Nava a plecat din Igoumenitsa, Grecia, şi se îndrepta către Italia în momentul în care a izbucnit incendiul. Toţi pasagerii sunt în siguranţă, în bărci de salvare, a anunţat un oficial grec la postul de radio Skai.

Şase nave au fost trimise în zonă şi nu au fost semnalate persoane rănite.

„Căpitanul navei Euroferry Olympia le-a cerut pasagerilor să părăsească vaporul”, au anunţat poliţiştii.

Pasagerii au fost transportaţi pe insula Corfu, aflată în vecinătate, au spus reprezentanţii Coastei de Gardă din Grecia care au condus operaţiunea de salvare.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 4.30, în timp ce feribotul se afla între Grecia şi Albania. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită, dar o investigaţie a început deja.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici