Incendiu în Centrul Vechi al Capitalei, la o clădire de 2 etaje. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale. VIDEO

Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, în Centrul Vechi din Capitală, pentru a stinge un incendiu produs la o clădire de două etaje de pe strada Franceză. Nu sunt persoane rănite.

1906 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Centrul Vechi al Capitalei, la o clădire de 2 etaje. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale. VIDEO

Incendiu în Centrul Vechi al Capitalei, la o clădire de 2 etaje. Pompierii intervin cu patru autospeciale

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov informează că echipajelede pompieri intervin, la ora transmiterii ştirii, în Centrul Vechi din Capitală pentru a stinge un incendiu produs la o clădire de două etaje situată pe strada Franceză.

Din acoperiş iese fum, iar la intervenţie participă 4 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, unul de descarcerare şi o autoscară.

Nu sunt persoane rănite.

Incendiul se manifesta la nivelul podului clădirii, între tavanul fals şi tablă, iar pompierii încearcă decopertarea. La parter este spaţiu comercial, iar la etaje sunt locuinţe, anunţă ISU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici