Incendiu în Dâmboviţa, la marginea unei păduri. Pompierii au intervenit prompt

O suprafaţă de circa 5.000 de metri pătraţi a fost afectată de incendiu.

654 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Dâmboviţa, la marginea unei păduri. Pompierii au intervenit prompt

Incendiu în Dâmboviţa, la marginea unei păduri. Pompierii au intervenit prompt

Incendiul izbucnit, duminică seara, în liziera unei păduri din comuna Moţăieni, a fost stins, iar pompierii verifică zona pentru a identifica eventuale focare, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

"Incendiul a fost lichidat, dar se acţionează în continuare pentru verificarea zonei, identificarea şi stingerea eventualelor focare", precizează ISU Dâmboviţa.

La faţa locului au fost mobilizate forţe şi mijloace din Fieni şi Pucioasa, iar pompierii au fost nevoiţi să meargă pe jos circa 600 de metri până la locul incendiului, terenul fiind inaccesibil pentru autovehicule. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici