Incendiu în Parcul Naţional Domogled. A fost solicitată intervenţia unui elicopter

  • Pompierii din Mehedinţi au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în Parcul Naţional Domogled
  • La faţa locului a mers un echipaj de pompieri din cadrul subunităţii Baia de Aramă
  • A fost solicitat sprijinul unei aeronave pentru executarea unei misiuni de recunoaştere.
857 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Parcul Naţional Domogled. A fost solicitată intervenţia unui elicopter

Incendiu în Parcul Naţional Domogled. A fost solicitată intervenţia unui elicopter

Pompierii din Mehedinţi au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în Parcul Naţional Domogled. 

Conform pompierilor, în Parcul Naţional Domogled -Valea Cernei, zona Cheile Tasnei, a fost observat un început de incendiu.

La faţa locului a mers un echipaj de pompieri din cadrul subunităţii Baia de Aramă, dar şi lucrători ai Ocolului Silvic Tarniţa, precum şi rangerii de la Parcul Domogled.

Întrucât incendiul se manifestă într-o zonă inaccesibilă personalului de intervenţie, a fost solicitat sprijinul unei aeronave pentru executarea unei misiuni de recunoaştere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici