Incendiu în Piatra Neamţ, al doilea în 24 de ore în oraş: Zeci de elevi şi profesori, evacuaţi din Colegiul „Spiru Haret”

Colegiul „Spiru Haret” din Piatra Neamţ a fost evacuat, joi, din cauza unui incendiu care a izbucnit la o centrală termică. 60 de elevi şi şapte persoane adulte erau în clădire, dar au reuşit să iasă la timp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1103 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Piatra Neamţ, al doilea în 24 de ore în oraş: Zeci de elevi şi profesori, evacuaţi din Colegiul „Spiru Haret”

ALERTĂ la Piatra Neamţ: Zeci de elevi şi profesori, evacuaţi din Colegiul „Spiru Haret”, din cauza unui incendiu

Potrivit ISU Neamţ, incendiul a izbucnit la centrala termică a Colegiului "Spiru Haret" de pe strada Petru Rareş, pompierii intervenind pentru stingerea focului.

În clădire erau 60 de elevi şi 7 adulţi, în momentul izbucnirii incendiului, copiii fiind evacuţi de profesori.

„Incendiul este în subsolul unui corp de clădire. A plecat de la dedurizatorul apei din circuitul de încălzire, ca urmare a unui scurtcircuit. A fost afectat dedurizatorul şi au ars şi nişte cărţi depozitate lângă acesta. Centrala nu a fost afectată. Clădirea a fost evacuată prin grija profesorilor. Majoritatea elevilor nu se afla în şcoală, aceştia fiind implicaţi în diverse activităţi din cadrul săptămânii Şcoala altfel”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Nu s-au înregistrat victime.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici