INCENDIU în secţia de psihiatrie a Spitalului Oradea: 24 de pacienţi evacuaţi, trei cu arsuri

Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri în secţia exterioară de psihiatrie a Spitalului Municipal Oradea, din cauza unei ţigări. 24 de persoane au fost evacuate, iar trei pacienţi au suferit arsuri şi intoxicaţii cu fum. La UPU au ajuns şi doi angajaţi ai spitalului.

540 afișări
Imaginea articolului INCENDIU în secţia de psihiatrie a Spitalului Oradea: 24 de pacienţi evacuaţi, trei cu arsuri

Incendiu la Psihiatria Spitalului Oradea: 24 de pacienţi evacuaţi, trei cu arsuri

Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii bihoreni au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un salon cu patru paturi de la Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Oradea.

Incendiul s-a manifestat la parterul clădirii şi au fost evacuate 24 de persoane, pacienţi ai spitalui.

Trei dintre aceştia au fost răniţi şi duşi la UPU Oradea.

„O persoană a suferit arsuri de gradul III pe 40% din suprafaţa corporală, una arsuri de gradul II la nivelul feţei şi căilor respiratorii iar cea de-a treia victimă a fost intoxicată cu fum. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o fumatul în locuri nepermise”, a spus Roşca.

De asemenea, doi angajaţi ai spitalului, un asistent medical şi un îngrijitor, care au intervenit la evacuarea pacienţilor, iar apoi s-au simţit rău, au fost transportaţi la UPU, iar la nivelul Spitalului Clinic Municipal ”Gavril Curteanu” Oradea a fost declanşată o anchetă internă pentru verificarea împrejurărilor în care o persoană ar fi putut fuma la Psihiatrie, deşi acest lucru este interzis.

Taguri:
psihiatrie,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici