INCENDIU într-o clădire care adăposteşte locuinţe sociale în Slatina: O femeie a murit

Un incendiu a izbucnit vineri în fosta clădire a Palatului Copiilor din Slatina, care acum adăposteşte locuinţe sociale. O femeie a murit, 30 de persoane au ieşit din clădire, iar cinci persoane au fost asistate medical, dintre care două au ajuns la spital.

782 afișări
Imaginea articolului INCENDIU într-o clădire care adăposteşte locuinţe sociale în Slatina: O femeie a murit

INCENDIU într-o clădire care adăposteşte locuinţe sociale în Slatina: O femeie a murit

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat pentru MEDIAFAX că incendiul a izbucnit în fosta clădire a Palatului Copiilor din Slatina, care acum adăposteşte, la primele două etaje, locuinţe sociale.

O femeie de 80 de ani a fost găsită moartă.

De asemenea, 30 de persoane s-au autoevacuat, iar două au fost scoase de către pompieri.

Cinci persoane au primit asistenţă medicală la faţa locului, dintre care două au fost transportate la spital cu atac de panică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici