Incendiu într-o locuinţă din Bistriţa. Patru adulţi şi 10 copii, transportaţi la spital după ce s-au intoxicat cu fum

Patru adulţi şi 10 copii, au fost evacuaţi, mirecuri noaptea, dintr-o locuinţă de tip familial din Bistriţa după ce într-o cameră a casei a izbucnit un incendiu. Patru adolescente, cu vârste între 13 şi 19 ani au fost transportate la spital după ce s-au intoxicat cu fum.

251 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o locuinţă din Bistriţa. Patru adulţi şi 10 copii, transportaţi la spital după ce s-au intoxicat cu fum

Patru adulţi şi 10 copii, evacuaţi dintr-o casă de tip familial din Bistriţa după izbucnirea unui incendiu

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, un incendiu a izbucnit, mirecuri noaptea, într-o casă de tip familial din Bistriţa în care locuiau mai mulţi copii instituţionalizaţi şi îngrijitorii acestora, transmite corespondentul Mediafax.

“Incendiul a izbucnit într-o cameră a unei case de tip familial. Copiii au fost evacuaţi în condiţii de siguranţă. În total patru adulţi (îngrijitori) şi zece copii care au fost evaluaţi de echipajul medical. În momentul izbucnirii incendiului în interiorul casei se aflau nouă copii şi doi adulţi. Copiii vor fi transferaţi în condiţii de siguranţă în altă locaţie.

Incendiul a fost localizat, au ars elemente de mobilier într-o cameră” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri de la detaşamentul Bistriţa, echipaje de prim ajutor SMURD şi ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

“Patru fete, în vârstă 13, 15, 16 ani şi 19 ani prezintă uşoară intoxicatie cu fum. Li s-a administrat oxigen şi au fost transportate la UPU SMURD pentru îngrijiri medicale” a mai competat purtătorul de cuvânt al
Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Pompierii urmează să stabilească cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Casa de tip familial în care a izbucnit, miercuri noaptea, incendiul este a treia din Bistriţa-Năsăud constuită de Fundaţia Hope and Homes for Childrens România pentru dezinstituţionalizarea copiilor din centrele de
plasament şi a fost inagurată în vara anului trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici