Incendiu într-o pădure din Giurgiu. Flăcările s-au extins de la un TIR încărcat cu flori care a luat foc pe DN 61

O pădure de la marginea DN 61, din judeţul Giurgiu, a luat foc vineri. Flăcările au izbucnit la un TIR care se deplasa pe drumul naţional şi, din cauza vântului, s-au extins la copacii din pădure.

230 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o pădure din Giurgiu. Flăcările s-au extins de la un TIR încărcat cu flori care a luat foc pe DN 61

Incendiu într-o pădure din Giurgiu. Flăcările s-au extins de la un TIR încărcat cu flori care a luat foc pe DN 61

Potrivit ISU Giurgiu, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion, pe DN 61, la ieşirea din localitatea Clejani.

TIR-ul era încărcat cu flori.

Din cauza vântului, flăcările s-au extins la o pădure aflată în imediata apropiere a şoselei, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Din acest motiv, ISU Giurgiu a sesizat şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice, care se află la locul evenimentului şi ajută la stingerea incendiului.

Şoferul autocamionului, cetăţean bulgar, s-a autoevacuat în timp util, au transmis pompierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici