Incendiu într-o şcoală din Arad pornit de la instalaţia unui brad de Crăciun

Un incendiu a izbucnit miercuri după-amiaza într-o sală de clasă a unei şcoli din oraşul Chişineu-Criş, judeţul Arad, din cauza unui scurtcircuit produs la instalaţia de iluminare a unui brad de Crăciun.

230 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o şcoală din Arad pornit de la instalaţia unui brad de Crăciun

Incendiu într-o şcoală din Arad pornit de la instalaţia unui brad de Crăciun

Potrivit ISU Arad, incendiul a avut loc într-o sală de clasă, pe o suprafaţă de aproximativ 16 metri pătraţi, cu degajare de fum. În interiorul scolii nu erau elevi sau cadre didactice.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Ineu - Garda 2 Chişineu-Criş cu două autospeciale de stingere, autoscara S42 şi un echipaj SMURD.

Incendiul a fost localizat şi lichidat, iar pompierii au asigurat ventilarea încăperii inundate cu fum.

În urma flăcărilor au ars mobilierul şi bradul de Crăciun aflat în sala de clasă.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 65 de ani, angajată a şcolii, care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la nivelul instalaţiei de iluminat a bradului de Crăciun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
şcoală,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici