Incendiu într-un bloc cu 20 de etaje din Timişoara: au fost evacuate circa 100 de persoane

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara la un bloc cu 20 de etaje din Timişoara, aproximativ 100 de persoane fiind evacuate.

676 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc cu 20 de etaje din Timişoara: au fost evacuate circa 100 de persoane

Potrivit ISU Timiş, incendiul a fost anunţat la un bloc de 20 etaje, situat pe strada Meletie Drăghici, în Timişoara.

Au fost alertate la faţa locului forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Timişoara şi se intervine cu două autospeciale de primă intervenţie şi comandă; cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă; două autoscări mecanice de lucru şi salvare de la înălţimi; patru echipaje SMURD şi peste 40 de pompieri.

Până în acest moment s-au autoevacuat şi au fost evacuate de către echipele de căutare-salvare aproximativ 110 de persoane.

În urma verificărilor, pompierii au constatat că alarma de incendiu s-a declanşat la etajul 12 al blocului, din cauze neidentificate, pentru că nu a fost confirmat un posibil incendiu.

Toţi locatarii din bloc, aproximativ 110 persoane autoevacuate şi evacuate, s-au întors în locuinţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici