Incendiu într-un bloc din Botoşani: 15 persoane evacuate, un bărbat intoxicat cu fum

15 persoane, între care un copil, au fost evacuate, vineri seara, dintr-un bloc din Botoşani, din cauza unui incendiu izbucnit într-o garsonieră. Proprietarul locuinţei a fost preluat de echipajele de salvare, fiind intoxicat cu fum.

190 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Botoşani: 15 persoane evacuate, un bărbat intoxicat cu fum

Incendiu într-un bloc din Botoşani: 15 persoane evacuate, un bărbat intoxicat cu fum

Potrivit ISU Botoşani, bărbatul a fost salvat de pompierii botoşăneni din garsoniera cuprinsă de flăcări.

„Acesta era în interiorul casei, situată la etajul IV al unui bloc de pe strada Aleea Parcului, din municipiul Botoşani, când bunurile din interior au fost cuprinse de flăcări şi s-a refugiat în balcon. Salvatorii au trecut prin foc şi l-au scos pe braţe, fiind transportat la ambulanţă. Potrivit cadrelor medicale, bărbatul a fost intoxicat cu fum, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, spun reprezentanţii ISU Botoşani.

Alte 15 persoane, din care un copil, care locuiesc la etajele IV şi III au fost evacuate de pompieri.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului care se manifesta violent în interiorul garsonierei, dar şi pentru evacuarea fumului dens care era prezent la nivelul etajelor superioare.

Incendiul este lichidat şi urmează să se stabilească cauza probabil.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici