Incendiu într-un laborator al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara

Un incendiu a izbucnit joi într-un laborator al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara. Pompierii au reuşit să înlăture pericolul şi nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor.

440 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un laborator al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara

Incendiu într-un laborator al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara

Potrivit ISU Timiş, la ora 14:55 pompierii au fost anunţaţi prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un laborator situat la etajul 1 al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu" Timişoara.

A fost alertat Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara şi la locul evenimentului s-au deplasat „trei ofiţeri şi 22 subofiţeri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică de lucru şi salvare de la înălţime, un echipaj CBRN, o ambulanţa SMURD şi una SAJ”.

Pompierii au constatat că în clădire era foarte mult fum. Ei au reuşit să lichideze incendiul şi apoi au intervenit pentru aerisirea clădirii.

Nu s-au înregistrat victime şi nu au fost persoane evacuate, a anunţat ISU Timiş.

Flăcările au izbucnit într-un grup sanitar al laboratorului medical.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spital,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici