Incendiu la anexele unui bar din Timişoara, 15 persoane din locuinţele învecinate s-au autoevacuat - FOTO

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, la anexele unui bar din Timişoara, în care au fost depozitate mai multe materiale combustibile. 15 persoane din locuinţele învecinate s-au autoevacuat şi nu s-au înregistrat victime.

335 afișări
Imaginea articolului Incendiu la anexele unui bar din Timişoara, 15 persoane din locuinţele învecinate s-au autoevacuat - FOTO

Incendiu la anexele unui bar din Timişoara, 15 persoane din locuinţele învecinate s-au autoevacuat - FOTO

Potrivit ISU Timiş, pompierii au fost chemaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu la un bar din Timişoara.

La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la nişte anexe ale barului, în care au fost depozitate mai multe materiale combustibile.

Incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se extindă la bar şi la spaţiul de locuit de la mansardă, acestea fiind doar invadate de fum.

În total, au fost afectaţi aproximativ 600 de metri pătraţi.

Din spaţiile de locuit şi din locuinţele învecinate s-au autoevacuat 15 persoane şi nu s-au înregistrat victime.

28 de pompieri au intervenit cu 4 autospeciale şi un echipaj SMURD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici