Incendiu la Compartimentul Neonatologie al SJU Vaslui. Nicio persoană nu a fost rănită

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Compartimentul Neonatologie al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce un corp de iluminat a luat foc şi a căzut pe linoleum, iar la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, fără ca vreo persoană să fie rănită.

487 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Compartimentul Neonatologie al SJU Vaslui. Nicio persoană nu a fost rănită

Incendiu la Compartimentul Neonatologie al SJU Vaslui. Nicio persoană nu a fost rănită (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incendiul a izbucnit în sala de preparare a hranei pentru nou-născuţi a SJU Vaslui, într-un moment în care nu se afla nimeni în încăpere.

Focul a izbucnit după ce un corp de iluminat a luat foc, apoi a căzut pe linoleum, degajând un fum gros şi înecăcios, care a alertat personalul medical, o asistentă sunând la 112 pentru a solicita intervenţia pompierilor.

Astfel, mai multe echipaje de pompieri şi un echipaj SMURD s-au deplasat la unitatea medicală.

”O parte dintre bolnavi au ieşit din saloane pentru a vedea ce se întâmplă, însă fără a se impune evacuarea întrucât incendiul era într-o sală unde se prepară hrana pentru nou-născuţi. Pompieri au izolat Compartimentul Neonatologie şi au lichidat incendiul în scurt timp, fără a exista victime sau pagube materiale importante”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Ionel Roşu.

În urma incendiului, care a izbucnit cel mai probabil de la un scurtcircuit la corpul de iluminat, au ars obiecte aflate în sala de preparare a hranei pentru nou-născuţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici