Incendiu la Complexul Floreasca din Capitală. Peste o sută de pompieri au intervenit pentru stingere

Complexul de agrement Floreasca din Capitală a ars, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în proporţie de 50 la sută, peste o sută de pompieri intervenind pentru stigerea flăcărilor, care au cuprins acoperişul construcţiei în zona piscinei, sala de forţă şi restaurantul.

391 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Complexul Floreasca din Capitală. Peste o sută de pompieri au intervenit pentru stingere

Incendiu la Complexul Floreasca din Capitală. Peste o sută de pompieri au intervenit pentru stingere (Imagine:Alex Chitu/Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a fost semnalat la dispeceratul ISU Bucureşti la ora 1.38, iar la sosirea echipajelor de intervenţie ardea cu flacără acoperişul construcţiei în zona piscinei cu extindere la sala de forţă şi la restaurant.

"În interiorul construcţiei au ars camerele care aveau ca destinaţie sala de forţă şi piscina. Nu au fost persoane care să fi necesitat intervenţia echipajelor de prim ajutor", spune ISU Bucureşti.

Pentru stingerea incendiului, pompierii au acţionat cu 16 autospeciale cu apă şi spumă, două echipaje de prim ajutor, două autospeciale pentru descarcerare, două autospeciale pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, două motopompe, precizează sursa citată.

În această intervenţie au fost angrenaţi 106 pompieri militari din cadrul ISU Bucureşti.

Construcţia a ars în proporţie de aprox 50 la sută, fiind protejate spaţiile având ca destinaţie birouri administrative şi alte încăperi pentru agrement.

Accesul autospecialelor de intervenţie s-a realizat cu dificultate din cauza aleilor înguste, iar alimentarea cu apă s-a făcut din reţeaua stradală, arată ISU Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici