Incendiu la fosta Casă de Cultură din Sfântu Gheorghe. Focul ar fi fost pus intenţionat

  • Fosta Casă de Cultură din Sfântu Gheorghe a fost afectată, vineri spre sâmbătă, de un incendiu pus intenţionat, potrivit ISUrgenţă Covasna.
  • 32 de pompieri şi cinci autospeciale de stingere s-au luptat cu flăcările pe aproximativ 1500 de metri pătraţi.
  • O persoană a ajuns la spital.
222 afișări
Imaginea articolului Incendiu la fosta Casă de Cultură din Sfântu Gheorghe. Focul ar fi fost pus intenţionat

Incendiu la fosta Casă de Cultură din Sfântu Gheorghe. Focul ar fi fost pus intenţionat

Pompierii din Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un incendiu care a cuprins fosta Casă de Cultură din Sfântu Gheorghe.

Focul a pornit din sala de spectacole şi ar fi fost pus intenţionat. În clădirea dezafectată se afla un bărbat care a suferit o intoxicaţie uşoară cu fum, potrivit ISU Covasna.

La incendiu au fost direcţionate cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de salvare de la înălţimi, patru autospeciale pentru muncă operativă şi o ambulanţă SMURD

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga clădire, pe o suprafaţă de circa 1500 metri pătraţi.

Paramedicii SMURD au oferit sprijin medical pentru bărbatul scos din clădire. A fost dus la spital pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare.

În urma incendiului au ars deşeuri de cartoane, haine, cărţi şi piese de mobilier vechi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici