Incendiu la o baracă din Mamaia Sat: O persoană a murit

O persoană a murit în urma unui incendiu izbucnit, joi după-amiază, în zona Mamaia Sat, la o baracă pescărească aflată pe plajă, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

157 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o baracă din Mamaia Sat: O persoană a murit

Incendiu la o baracă din Mamaia Sat: O persoană a murit (Imagine: Adriana Neagoe/ Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE 17:33 Incendiul izbucnit la o baracă din Mamaia Sat, stins de pompieri

Incendiul izbucnit la o baracă pescărească aflată pe plajă în Mamaia Sat şi în urma căruia o persoană a murit a fost stins de pompieri după o intervenţie care a durat aproximativ o oră şi jumătate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea flăcărilor, ei reuşind să lichideze incendiul după aproximativ o oră şi jumătate.

Pompierii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauza producerii incendiului.

Conform poliţiştilor, în incendiu a decedat un bărbat de aproximativ 55 de ani, probabil paznicul barăcii respective.

De asemenea, un alt bărbat a suferit arsuri pe antebraţ după ce ar fi încercat să intre în baracă şi să-l scoată pe bărbatul decedat. Rănitul a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost anunţaţi că a izbucnit un incendiu la o baracă pescărească aflată pe plajă în zona Mamaia Sat, în apropierea Hanului Piraţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici