Incendiu la o fabrică de reciclare dintr-o localitate din Sibiu

Pompierii intervin de urgenţă, joi seara, în localitatea Şura Mică pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o fabrică de reciclare.

817 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o fabrică de reciclare dintr-o localitate din Sibiu

Incendiu la o fabrică de reciclare dintr-o localitate din Sibiu

„ISU Sibiu intervine de urgenţă în localitatea Şura Mică pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o fabrică de reciclare”, anunţă sg. maj. Andreea Ştefan de la ISU Sibiu.

Ea precizează că la faţa locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare, două de prima intervenţie şi trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

Din fabrică au fost evacuaţi toţi angajaţii, aproximativ 70 de persoane. Nici o persoană nu necesită îngrijiri medicale.

„Incendiul se manifestă în interiorul halei de producţie.Intervenţia este în desfăşurare”, adaugă reprezentanta ISU Sibiu.

Potrivit acesteia, în acest moment pompierii acţionează pentru ventilarea unei hale unde se prelucrează deşeuri de hârtie în vederea reciclării, întrucât aceasta este inundată cu fum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici