Incendiu la Spitalul Aleşd, judeţul Bihor: Doi pacienţi au fost răniţi

Doi pacienţi au avut nevoie de îngrijiri medicale după un incendiu izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un salon al Secţiei de Pneumologie al Spitalului Orăşenesc Aleşd, judeţul Bihor.

119 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Spitalul Aleşd, judeţul Bihor: Doi pacienţi au fost răniţi

Incendiu la Spitalul Aleşd, judeţul Bihor: Doi pacienţi au fost răniţi

Potrivit ISU Bihor, incendiul a izbucnit la puţin timp după miezul nopţii şi a fost stins rapid, în aproximativ 15 minute.

„Din salonul afectat de incendiu, personalul spitalului a evacuat doi pacienţi, alte cinci persoane autoevacuându-se în momentul producerii evenimentului”, potrivit ISU Bihor.

Doi pacienţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, unul suferind arsuri la gambă, iar celălalt fiind intoxicat cu fum.

Victimele au fost transportate la UPU Oradea.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului. În urma producerii evenimentului, un pat şi o saltea au fost avariate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
spital,
aleşd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici