Incendiu la Spitalul de Pediatrie Galaţi. Peste 100 de persoane, majoritatea copii, evacuate

Peste 100 de persoane, majoritatea copii, au fost evacuate, joi, din cauza unui incendiu izbucnit la etajul întâi al Spitalului de Copii „Sf. Ioan” din Galaţi. Nu au fost răniţi.

340 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Spitalul de Pediatrie Galaţi. Peste 100 de persoane, majoritatea copii, evacuate

Potrivit ISU Galaţi, au fost peste 100 de persoane evacuate, iar cel puţin jumătate au fost copii aflaţi în Spitalul de Copii „Sf. Ioan”. Poliţia Galaţi arată că este vorba de 50 de copii, alături de 30 de aparţinători şi de 20 de cadre medicale.

La etajul întâi al spitalului a izbucnit un incendiu la un corp de iluminat.

Din cauzau fumului dens, toţi cei aflaţi în interior, la etajul unde s-a produs incendiul, au fost evacuaţi.

Incendiul a fost stins rapid şi nicio persoană nu a fost rănită.

Poliţiştii din cadrul IPJ Galaţi au deschis un dosar penal pentru distrugere. Poliţiştii şi pompierii au stabilit, după stingerea incendiului, că alarma de incendiu s-a declanşat ca urmare a unui scurtcircuit la o lampă de iluminare, amplasată în plafon, care a degajat mai fum, fără flacără.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici