Incendiu la un cabinet medical din Spitalul Judeţean Piatra Neamţ

Un incendiu a izbucnit, marţi, la un cabinet medical din Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, flăcările cuprinzând mai multe piese de mobilier. Nu s-au înregistrat victime.

85 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un cabinet medical din Spitalul Judeţean Piatra Neamţ

Incendiu la un cabinet medical din Spitalul Judeţean Piatra Neamţ

Pompierii nemţeni au fost solicitaţi, marţi, să intervină pentru stingerea unui incendiu care se manifesta într-un cabinet medical din Spitalul Judeţean Piatra Neamţ.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, nu au existat persoane surprinse în cabinet şi nici nu au fost înregistrate victime, flăcările cuprinzând doar piese de mobilier.

Incendiul a fost lichidat de angajaţii spitalului.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă producerea unui scurtcircuit electric la încărcătorul unui telefon, deteriorat şi rămas sub tensiune.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici