Incendiu la un cafe-bar din municipiul Suceava

Un incendiu urmat de o explozie de mică amploare s-a produs, vineri dimineaţă, într-un cafe-bar din centrul municipiului Suceava, fără a exista victime.

54 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un cafe-bar din municipiul Suceava

Incendiu la un cafe-bar din municipiul Suceava (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, incendiul a izbucnit în jurul orei 04.00, când în bar nu se mai afla nimeni, focul fiind provocat de o ţigară nestinsă.

Din cauza arderii mocnite, a acumulărilor de fum şi gaze fierbinţi s-a produs o explozie de mică amploare şi au intervenit grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, detaşamentul de pompieri Suceava, echipaje de poliţie şi ale E. On Gaz. La sosirea pompierilor, în bar ardeau mocnit trei canapele din material sintetic şi scaune, existând fum şi gaze toxice, cu pericol de propagare la întreaga clădire.

În urma incendiului au ars trei canapele, 18 scaune tapiţate şi a fost degradată complet instalaţia electrică şi de aer condiţionat. Din primele estimări a reieşit că pagubele sunt de aproximativ 25.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici