Incendiu la un centru comercial din Sectorul 4. Au fost evacuate persoanele din cinematograf

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti - Ilfov intervin marţi noaptea pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un centru comercial de pe Calea Văcăreşti, din Sectorul 4 al Capitalei. Oamenii care se aflau la cinematograf au fost evacuaţi.

336 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un centru comercial din Sectorul 4. Au fost evacuate persoanele din cinematograf

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, incendiul produs la un centru comercial situat pe Calea Văcăreşti se manifestă cu degajări de fum la un motor al sistemului ventilaţie şi la 2 mp din izolaţie.

Zona comercială şi de alimentaţie publică a centrului comercial era deja închisă în momentul producerii evenimentului şi nu existau vizitatori la acel moment.

Au fost evacuate persoanele care se aflau în zona de cinema.

Pompierii intervin cu 5 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de decarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au reuşit să stingă focul şi urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

Nu s-au înregistrat victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
evacuare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici