Incendiu la un centru de fier vechi din Slatina - FOTO

Cauciucuri uzate, mase plastice şi uleiuri au ars, luni după-amiază, într-un incendiu izbucnit la un centru de colectare a fierului vechi din Slatina, fumul gros degajat împrăştiindu-se în aproape tot municipiul.

93 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un centru de fier vechi din Slatina - FOTO

Incendiu la un centru de fier vechi din Slatina - FOTO

Incendiul a izbucnit în cursul după-amiezii de luni, în jurul orei 17:30, în curtea unei societăţi de colectare de fier vechi, de pe strada Depozitelor, din Slatina, la faţa locului invervenind nouă autospeciale ale pompierilor.

Materialele care au fost cuprinse de flăcări, respectiv cauciucuri uzate, mase plastice sau uleiuri, au provocat un fum negru şi gros care s-a ridicat deasupra întregului oraş.

Pompierii au intervenit în număr foarte mare pentru a stinge incendiul şi pentru ca flăcările să nu se extindă la clădirile învecinate.

"S-a intervenit cu nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă (şase de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi trei de la Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă Centrul Rivergate - două autospeciale şi TMK Artrom - o autospecială. Incendiul s-a manifestat cu flacără, la materialele combustibile aflate în curte centrului (mase plastice, cauciuc, lemn)", se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Pompierii din cadrul ISU Olt nu au stabilit încă de la ce a izbucnit incendiul, cauza probabilă urmând să fie stabilită ulterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici