INCENDIU la un depozit de materiale de construcţii din Baloteşti

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la un depozit de materiale de construcţii aflat în comuna Baloteşti din Ilfov, pompierii intervenind pentru stingerea focului, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov.

370 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la un depozit de materiale de construcţii din Baloteşti

Incendiu la un depozit de materiale de construcţii din Baloteşti (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, în jurul orei 17.42, la 112 s-a primit un apel prin care a fost semnalat un incendiu la un depozit aflat pe strada Unirii din comuna Baloteşti, la aproximativ 20 de kilometri de Capitală.

La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor, au mai spus aceleaşi surse.

"Depozitul de materiale de construcţii are două corpuri, iar incendiul a afectat jumătate dintr-un corp, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. În interior se aflau şi câteva butelii cu argon, care au fost scoase de echipejele de intervenţie, eliminându-se astfel pericolul unei explozii", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruş.

Petruş a mai spus că nicio persoană nu a fost rănită, în interiorul depozitului nefiind nimeni la momentul izbucnirii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici