Incendiu la un depozit de materiale lemnoase din Bucureşti

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la un depozit de materiale lemnoase, situat pe strada Andronache nr. 199, din Bucureşti, focul cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

45 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un depozit de materiale lemnoase din Bucureşti

Incendiu la un depozit de materiale lemnoase din Bucureşti (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Focul a izbucnit, în jurul orei 9.30, într-unul din depozitele aparţinând societăţii MK Rom Factor, informează Primăria Sectorului 2.

Din primele declaraţii ale angajaţilor societăţii a reieşit că incendiul s-a produs de la un scurt circuit al instalaţiei electrice dintr-unul din depozitele în care se aflau articole de papetărie. Cauza exactă a producerii incendiului va fi însă stabilită prin cercetările ulterioare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat, pentru MEDIAFAX, că la faţa locului au fost trimise cinci echipaje de intervenţie.

Nu au fost înregistrate victime - răniţi sau persoane intoxicate cu fum - a mai adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Pierderile materiale au fost limitate ca urmare a intervenţiei rapide a pompierilor militari, potrivit administraţiei locale de sector.

În perioada următoare echipele de inspectori ai Primăriei Sectorului 2 vor verifica depozitele din zona Andronache pentru a constata dacă respectă regulile de protecţie contra incendiilor şi au dotările necesare pentru stingerea acestora, în caz contrat urmând să se aplice sancţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici