Video Incendiu la un imobil din Capitală, două victime intoxicate cu fum, iar 65 de persoane, evacuate. ISU: Sunt degajări mari de fum - FOTO / VIDEO

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la subsolul unei clădiri de birouri din Sectorul 6 al Capitalei, două persoane având nevoie de intervenţia medicilor după ce au fost expuse la fum, iar alte 65 au fost evacuate, anunţă oficiali din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov

2515 afișări

UPDATE: Incendiul de la subsolul clădirii de birouri din Sectorul 6 al Capitalei a fost stins de către pompierii prezenţi la faţa locului.

Incendiul a fost anunţat miercuri, în jurul orei 15.00, la numărul de urgenţă 112, la o clădire din zona bulevardului Vasile Milea, anunţă oficiali din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, două persoane au primit îngrijiri din partea medicilor SMURD după ce au fost expuse la fum iar aproximativ 65 de oameni care se aflau în clădire au fost evacuaţi.

Clădirea, situată în apropiere de Podul Basarab, este una de birouri iar focul a fost localizat la subsol, într-o cameră de depozitare. La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii acţionează la faţa locului cu trei autospeciale de stingere, trei ambulanţe SMURD, o maşină pentru descacerare şi o autoscară pentru intervenţii la înalţime.

Oficialii ISU anunţă că sunt degajări mari de fum la subsolul clădirii de birouri din Capitalei unde miercuri, în jurul orei 15.00, a fost anunţat un incendiu, două femei fiind transportate la spital şi alte cinci persoane consultate de medici la faţa locului după ce s-au expus la fum.

Oficilii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov anunţă, la ora transmiterii ştirii, că sunt degajări mari de fum la subsolul clădirii de birouri din zona Vasile Milea unde, în jurul orei 15.00, a fost anunţat un incendiu la numărul de urgenţă 112. Potrivit sursei citate, în respectiva încăpere sunt depozitate numeroase echipamente IT şi maculatură.

Două femei care se aflau în interior la momentul izbucnirii incendiului au fost expuse la fum şi a fost nevoie să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Reprezentanţii SMURD susţin că pacientele au fost duse la Spitalul Universitar şi la Spitalul Elias. Altor cinci persoane li s-a administrat oxigen, dar nu a fost nevoie de transportul lor la spital.

Incendiul a fost anunţat miercuri, în jurul orei 15.00, la numărul de urgenţă 112, la o clădire din zona bulevardului Vasile Milea. Aproximativ 65 de oameni care se aflau în birourile din clădirea de cinci etaje au fost evacuaţi de pompieri.

La ora transmiterii ştirii, pompierii acţionează la faţa locului cu trei autospeciale de stingere, trei ambulanţe SMURD, o maşină pentru descacerare şi o autoscară pentru intervenţii la înalţime.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici