Incendiu la un tren cu 50 de pasageri, care circula între Ploieşti şi Braşov

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţa, la trenul Regio 3023, care circula între Ploieşti Sud şi Braşov, având 50 de călători. Focul a fost stins rapid de personalul feroviar şi nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

523 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un tren cu 50 de pasageri, care circula între Ploieşti şi Braşov

Incendiu la un tren cu 50 de pasageri, care circula între Ploieşti şi Braşov

Potrivit CFR, incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 6.50, între staţiile Timişu de Jos şi Dârste, la saboţii unui vagon al trenului Regio 3023 Ploieşti Sud – Braşov, focul fiind stins de personalul feroviar, cu stingătoare, iar circulaţia s-a reluat în condiţii de siguranţă.

CFR a mai arătat că cei aproximativ 50 de pasageri care se aflau în tren nu au fost în pericol, însă garnitura a ajuns cu o întârziere de 13 minute la Braşov, staţia finală.

Potrivit reprezentanţilor CFR, saboţii de frână ai acestor vagoane au fost de curând înlocuiţi cu unii noi, dar în condiţii de frânare repetată, la coborârea pantei dintre Predeal şi Darste, s-au supraîncins.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici