Schimbări majore de la controlorii RATB: Tichetele de călătorie vor fi verificate la urcarea în mijloacele de transport

Regia Autonomă de Transport Bucureşti anunţă că, începând de vineri, modalitatea de control a pasagerilor va fi schimbată parţial iar tichetele vor fi verificate la urcarea în mijloacele de transport.

6817 afișări
Imaginea articolului Schimbări majore de la controlorii RATB: Tichetele de călătorie vor fi verificate la urcarea în mijloacele de transport

RATB: Tichetele de călătorie vor fi verificate la urcarea în mijloacele de transport (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

"În orele de vârf (în intervalele 6.00-9.00 şi 17-19), echipe de control vor fi prezente în staţiile RATB cu flux major de călători şi vor verifica la urcarea în vehicule existenţa titlurilor de călătorie, îndrumându-i către centrele de vânzare pe cei care nu deţin titluri valabile. În afara intervalului orar menţionat, activitatea de control se va desfăşura normal. La sfârşitul lunii iulie, după încheierea proiectului pilot vor fi făcute evaluări pentru a stabili măsurile care urmează a fi luate în continuare", transmite RATB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici