Incendiu provocat la o pensiune de lângă municipiul Arad. 16 clienţi au fost evacuaţi

O persoană a fost rănită, duminică dimineaţă, în pădurea Ceala de la marginea municipiului Arad, în timp ce ieşea dintr-un restaurant-pensiune care a fost incendiat intenţionat, în incendiu fiind distruse mai multe camere ale clădirii şi 16 clienţi fiind evacuaţi.

810 afișări
Imaginea articolului Incendiu provocat la o pensiune de lângă municipiul Arad. 16 clienţi au fost evacuaţi

Incendiu provocat la o pensiune de lângă municipiul Arad. 16 clienţi au fost evacuaţi

Incendiul a avut loc la un restaurant aflat în pădurea Ceala de la marginea municipiului Arad, în zona podului ce duce către zona Trei Insule, o cunoscută zonă de agrement de la marginea municipiului Arad. În pensiune se aflau 16 persoane, una fiind rănită în timp ce ieşea din clădire. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi medici.

Incendiul a fost stins duminică dimineaţa după circa patru ore de intervenţie.

"Incendiul s-a produs la un restaurant-pensiune, în zona de agrement a municipiului Arad. Detaşamentul Arad a intervenit cu două autospeciale de stingere - una de capacitate medie, una de capacitate mărită, o autospecială de salvare şi lucru la înălţimi, o autospecială de tip SMURD, o autospecială transport motopompă şi cu sprijinul a două autospeciale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. În locaţie se aflau 16 persoane care s-au autoevacuat, în timpul autoevacuării, una dintre persoane a suferit traumatisme la picior şi la coloană, fiind preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent la splătorie, propagat la o parte dintre camere. După aproximativ 3,5 ore - 4 ore de intervenţie, incendiul a fost lichidat. Au ars bunurile din spălătorie, toate bunurile din două camere şi s-a degradat mobilierul din alte patru camere. De asemenea, au fost degradate uşi şi geamuri. Ca urmare a cercetării la faţa locului ca şi cauză probabilă s-a stabilit folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vedere producerii incendiului", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici