Video Incendiu puternic de vegetaţie pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Flăcările au cuprins un hectar de teren | VIDEO

Un puternic incendiu de vegetaţie a izbuncit vineri seara pe strada Nicolae Iorga din oraşul Râmnicu Vâlcea. Potrivit ISU Vâlcea, flăcările au cuprins un hectar de teren.

1829 afișări

Reprezentanţii ISU Vâlcea au anunţat că incendiul de vegetaţie a izbucnit pe strada Nicolae Iorga, în zona falezei.

La faţa locului a fost trimis iniţial un echipaj de stingere cu apă şi spumă, format din cinci subofiţeri, dar ulterior forţele de intervenţie au fost suplimentate din cauza suprafeţei mari cuprinse de flăcări.

Potrivit ISU Vâlcea, flăcările se manifestă pe aproximativ un hectar de teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici