Incendiu puternic în Capitală: două femei la spital, o casă distrusă şi două afectate

Două femei au fost duse la spital joi dimineaţa, o casă a fost distrusă integral şi alte două au fost distruse parţial în urma unui incendiu puternic izbucnit la trei case din Sectorul 3 al Capitalei.

353 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic în Capitală: două femei la spital, o casă distrusă şi două afectate

Incendiu puternic în Capitală: două femei la spital, o casă distrusă şi două afectate

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, incediul a izbucnit în cursul nopţii de miercuri spre joi, în jurul orei 1, pe strada Oriav din sectorul 3 al Capitalei.

Incendiul s-a manifestat cu flacără violentă şi degajări mari de fum la trei locuinţe, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 mp.

Ţinând cont de distanţa foarte mică dintre proprietăţile afectate, accesul echipelor de intervenţie s-a realizat cu dificultate, dispozitivul fiind amplasat pe două străzi, informează pompierii.

În urma incendiului, una din locuinţe a fost distrusă integral, iar celelalte două fiind afectate parţial.

Două femei, de 28 şi 66 de ani, au suferit atacuri de panică, fiind transportate la spital.

Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD.

În jurul orei 7:55 incendiul a fost lichidat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici