INCENDIU PUTERNIC în Voluntari. 18 autospeciale luptă să stingă focul - VIDEO

O hală cu materiale textile din comuna Voluntari, de lângă Bucureşti, a luat foc, 18 autospeciale ale pompierilor fiind trimise pentru stingerea incendiului. Atmosfera era irespirabilă în zona incendiului, pompierii de peste trei ore şi jumătate încearcând să stingă flăcările.

1304 afișări
Imaginea articolului INCENDIU PUTERNIC în Voluntari. 18 autospeciale luptă să stingă focul - VIDEO

INCENDIU PUTERNIC ÎN VOLUNTARI (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Pompierii au localizat incendiul de la depozitul de textile din Voluntari, din păcate staţiile de umplere cu apă a autospecialelor se află la distanţă mare, respectiv la 30 de minute de mers, ceea ce face extrem de dificil demersul acestora.

Optsprezece autospeciale ale pompierilor, între care trei autoscări, sunt angrenate în operaţiunea de stingere a incendiului.

Pompierii s-au temut că incediul s-ar putea extinde la o clădire de birouri din vecinătate, ce preventiv a fost udată, dar şi la alte clădiri.

Incendiul a fost anunţat la serviciul unic de urgenţă 112 sâmbătă, la ora 16.30, fiind trimise iniţial două maşini de pompieri din Voluntari şi alte nouă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti şi Ilfov, ulterior numărul lor a fost suplimentat.

Hala cuprinsă de flăcări are o lungime de aproximativ 50 de metri pătraţi, în ea aflându-se şi articole din plastic, iar aprinderea lor a generat un fum dens.

Un pompier, aflat la incendiul de la depozitul din Voluntari, a suferit o criză de tahicardie, iar un bărbat a fost luat de o ambulanţă şi dus la spital. Pompierul are 28 de ani, el primind îngrijiri medicale pentru o criză de tarhicardie, în timp ce bărbatul, un cetăţean arab, de 44 de ani, a fost dus la Spitalul "CC Iliescu" Fundeni, fiind suspectat de a fi suferit un infarct.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici