Incendiu puternic într-o clădire din zona istorică a Timişoarei (Video)

Cinci persoane, între care doi copii, au fost la un pas să ardă de vii, în noaptea de joi spre vineri, într-un incendiu puternic izbucnit în casa în care locuiau, situată în zona istorică a Timişoarei, în urma incendiului un bărbat ajungând la spital cu arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului.

12 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic într-o clădire din zona istorică a Timişoarei (Video)

Incendiu puternic într-o clădire din zona istorică a Timişoarei

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei lumânări. Oamenii locuiau fără forme legale în două camere ale unei case naţionalizate din zona istorică, iar pentru că imobilul este debranşat de la reţeaua de electricitate, lumânările erau singura lor sursă de lumină.

În urma incendiului, care s-a extins rapid din cauza gunoaielor şi a obiectelor din lemn depozitate acolo, locuinţa a ars în proporţie de 80 la sută, valoarea unei case în zona istorică a Timişoarei ridicându-se la 80.000-100.000 de euro.

Pompierii au intervenit timp de peste o oră pentru stingerea focului.

"Erau incendiate două încăperi, plus acoperişul, pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, existând pericol de propagare. Am avut şi o victimă cu arsuri de gradul doi şi trei pe corp”, a declarat adjutant Ştefan Dan, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş.

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la spital, pentru îngrijiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici