Incendiu puternic într-o parcare de TIR-uri din Deva

Cinci echipaje de pompieri intervin, marţi seară, pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o parcare de TIR-uri de la marginea Devei, cinci autotrenuri fiind cuprinse de flăcări.

127 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic într-o parcare de TIR-uri din Deva

Incendiu puternic într-o parcare de TIR-uri din Deva (Imagine:Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, locotenentul Anemonda Doda, incendiul a izbucnit la unul dintre TIR-urile parcate într-un spaţiu amenajat, situat la intrarea în municipiul Deva dinspre Simeria, şi s-a extins la alte patru autotrenuri.

"Se intervine cu cinci autospeciale, unul dintre TIR-uri este ars parţial, iar celelalte au ars, atât cabinele, cât şi remorcile. Nu se ştie încă din ce cauză a izbucnit incendiul, mai întâi vom stinge focul şi apoi vom începe cercetări", a declarat Doda.

Potrivit sursei citate, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Martorii spun că fumul gros s-a înălţat la peste zece metri deasupra parcării şi se vede de pe Drumul Naţional 7 încă de la Simeria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici