Incendiu puternic într-un bloc din Giurgiu. Panică între locatari

  • Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un bloc situat la etajul întâi al unui bloc din Giurgiu.
  • Mai multe persoane au ieşit din locuinţe.
118 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic într-un bloc din Giurgiu. Panică între locatari

Incendiu puternic într-un bloc din Giurgiu. Panică între locatari

Incendiu a avut loc într-un apartament situat la etajul întâi pe scara unui bloc de pe şoseaua Bucureşti, din Giurgiu, informează sâmbătă dimineaţa ISU Giurgiu.

Proprietarul apartamentului în care a izbucnit incendiul, un bărbat în vârstă de 68 de ani, a simţit miros de fum şi de plastic încins. Acesta era singur în casă şi a reuşit să iasă la timp şi l-a alertat pe vecinul care locuieşte în faţa sa, coborând în spatele blocului.

În scurt timp, apartamentul a luat foc.

„Când au ajuns echipajele de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, atât în balcon, cât şi în interiorul camerelor. Aceştia au evacuat un bărbat care locuieşte la etajul al II-lea, la parterul blocului fiind magazine. Alte două persoane s-au autoevacuat. Proprietarul şi trei bărbaţi, în vârstă de 54, 66 şi 67 de ani au fost monitorizaţi de echipajele medicale la faţa locului”, transmit reprezentanţii ISU Giurgiu.

Pompierii au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă. Aceştia au folosit şi un ventilator pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului.

În urma incendiului au fost afectaţi patru proprietari. Astfel, în apartamentul în care a izbucnit incendiul au ars mobilier, electrocasnice, articole textile şi alte bunuri. De asemenea, s-au deteriorat tavanele, pereţii şi ferestrele, în apartamentul de deasupra s-au deteriorat pereţii şi tavanele, din cauza fumului, iar depozitul magazinului situat la parterul blocului a fost inundat cu fum. S-a deteriorat tavanul, pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, iar aparatura electrocasnică a fost inundată cu apă. A fost salvat magazinul. În urma incendiului, luneta unui autoturism parcat la scara blocului a fost spartă.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici