Incendiu puternic într-un bloc din Petroşani. 30 de locatari s-au autoevacuat

Un incendiu puternic a afectat în noaptea de luni spre marţi un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din Petroşani, judeţul Hunedoara.

174 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic într-un bloc din Petroşani. 30 de locatari s-au autoevacuat

Incendiu puternic într-un bloc din Petroşani. 30 de locatari s-au autoevacuat

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc din municipiul Petroşani. La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autoscara pentru intervenţii la înălţime şi un echipaj SMURD.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent pe întreaga suprafaţă a apartamentului şi la balconul acestuia.

Pentru salvarea proprietarului, care se afla in interiorul locuinţei, a fost nevoie de intervenţia în forţă a salvatorilor prin flăcări şi fum dens. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost extras în siguranţă şi preluat de echipajul SMURD, fiind evaluat şi asistat medical la faţa locului şi ulterior transportat la UPU Petroşani, cu arsuri minore şi atac de panică.

Aproximativ 30 de locatari s-au autoevacuat.

În urma incendiului, a fost afectat întregul apartament şi uşile de acces a trei locuinţe învecinate. De asemenea, din cauza fumului şi a căldurii, a fost grav afectată şi casa scării.

Pompierii au reuşit să limiteze extinderea flăcărilor la acoperişul blocului izolat cu carton bituminos.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
bloc,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici