Incendiu puternic izbucnit la o navă încărcată cu cereale, ancorată în zona Mila 35, din Tulcea

Pompierii au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la o navă ce transporta cereale, ancorată în zona Mila 35, judeţul Tulcea.

170 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic izbucnit la o navă încărcată cu cereale, ancorată în zona Mila 35, din Tulcea

Incendiu puternic izbucnit la o navă încărcată cu cereale, ancorată în zona Mila 35, din Tulcea

Potrivit ISU Tulcea, incendiul a izbucnit în jurul orei 00:30, la o navă ce transporta cereale, ancorată în zona Mila 35, judeţul Tulcea.

Au intervenit de urgenţă forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, un echipaj al Poliţiei de Frontieră, un echipaj din cadrul Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. De asemenea, pentru stingerea focului s-a folosit şi remorcherul aflat în dotarea AFDJ.

Forţele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum, la o încăpere a navei.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul după aproximativ 2 ore.

Din fericire, nu au fost persoane surprinse de flăcări. A ars o încăpere a navei, iar alte 5 au fost afectate, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
navă,
incendiu,
mila 35

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici