INCENDIU puternic la o clădire cu mai multe apartamente din Timişoara

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la o casă aflată în zona Traian din Timişoara, iar peste 20 de pompieri, cu patru autospeciale, încearcă să stingă flăcările. Traficul rutier pe strada unde este imobilul a fost complet închis de către poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1539 afișări
Imaginea articolului INCENDIU puternic la o clădire cu mai multe apartamente din Timişoara

INCENDIU puternic la o clădire cu mai multe apartamente din Timişoara

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, incendiul a izbucnit, vineri seara, la o casă cu mai multe apartamente, aflată pe str. Dacilor, din zona Traian din Timişoara.

“Incendiul este cu ardere generalizată la o casă cu etaj din Timişoara. Se intervine cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, un ofiţer şi 20 de subofiţeri”, a arătat ISU Timiş.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu au fost înregistrate victime. O coloană de fum poate fi observată de la mare distanţă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, traficul rutier a fost complet închis pe strada Dacilor, pe care se află casa cuprinsă de flăcări. În zona producerii incendiului s-au deplasat şi două echipaje de Poliţie, un echipaj de la Poliţia Locală Timişoara şi un echipaj al Jandarmeriei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici