Incendiu puternic la o fabrică de vopseluri din Slatina, stins după o intervenţie de peste două ore

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi dimineaţă, la o fabrică de vopseluri din Slatina, pompierii intervenind cu şase autospeciale cu apă şi spumă şi reuşind să stingă flăcările după o acţiune două ore şi jumătate.

264 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o fabrică de vopseluri din Slatina, stins după o intervenţie de peste două ore

Incendiu puternic la o fabrică de vopseluri din Slatina (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Ionuţ Cârciumaru, peste 40 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la o fabrică de vopseluri din Slatina.

El a precizat că focul a fost stins după o intervenţie care a durat două ore şi jumătate, iar pompierii au rămas la faţa locului pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului.

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi dimineaţă, la o fabrică de vopseluri din Slatina, pompierii intervenind cu şase autospeciale cu apă şi spumă pentru a stinge flăcările.

Flăcările au fost observate în curtea fabricii de vopseluri, în jurul orei 7.00, de către mai mulţi trecători care au sunat la 112, solicitând intervenţia pompierilor.

"Intervenim cu şase autospeciale cu apă şi spumă, dar şi un echipaj de lucru la înălţime, cu scară. Incendiul se manifestă la acoperişurile a trei corpuri ale clădirii fabricii de vopseluri, fără să coboare pe corpul clădirilor, dar şi la o magazie şi un garaj. Am intervenit, în principal, pentru evacuarea solvenţilor depozitaţi în interior, pentru a reduce riscul unei deflagraţii şi se folosesc toate mijloacele pentru stingerea incendiului", declara Ionuţ Cârciumaru, purtătorul de cuvânt ISU Olt.

În momentul izbucnirii incendiului, în interiorul fabricii nu se afla niciun angajat, cei mai mulţi dintre salariaţi ajungând odată cu pompierii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici