Incendiu puternic la o hală de depozitare din Timiş: intervin zeci de pompieri

  • Zeci de pompieri intervin luni pentru stingerea unui incendiu puternic la o hală de depozitare din satul Hodoni, judeţul Timiş.
  • Primele date arată că focul se manifestă pe aproximativ 2000 mp.
251 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o hală de depozitare din Timiş: intervin zeci de pompieri

Sursă foto: ISU Timiş

Potrivit ISU Timiş, incendiul a izbucnit cu uţine minute după ora 16:00, la o hală de depozitare în satul Hodoni.

„Au fost alertate toate subunităţile de intervenţie si la faţa locului s-au deplasat 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 2 două autoscări mecanice, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. La faţa locului au fost solicitate în sprijin 4 Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (comunele Periam, Variaş, Satchinez şi Biled)”, transmite ISU Timiş.

Începând cu ora 16:20 a fost activată şi Grupa Operativă la nivelul ISU Timiş.

Din primele informaţii, incendiul se manifestă la interiorul unei hale şi la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp.

La momentul sosirii la locul evenimentului, Serviciile voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru evacuarea în siguranţă a 148 de persoane.

Nu se înregistrează victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici