Incendiu puternic la o hală din Dâmboviţa. A fost emis mesaj Ro-Alert

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la o hală din localitatea Ciocăneşti, judeţul Dâmboviţa. Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert pentru ca populaţia să îşi ia măsuri de autoprotecţie.

273 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o hală din Dâmboviţa. A fost emis mesaj Ro-Alert

Incendiu puternic la o hală din Dâmboviţa. A fost emis mesaj Ro-Alert

La faţa locului, pentru stingerea incendiului intervin Garda de Intervenţie Răcari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, Detaşamentul de Pompieri Titu cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime şi Garda de Intervenţie Corneşti participă cu o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat că incendiul se manifestă generalizat, cu degajări mari de fum, la o hală industrială.

Până în acest moment, nu au fost identificate victime.

ISU Dâmboviţa anunţă că a fost transmis un mesaj Ro-Alert pentru populaţia din zonă, în vederea luării măsurilor de autoprotecţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici